Efter några åt i USA så är jag fortfarande lila fascinerad över vad jag kan hitta i matbutikerna. När jag lagar mat och använder nya recept så är det oftast svenska recept med vanliga mått när jag lagade mat härrömdan skulle jag ha "1 lök" jag fick tänka om lite då löken var lika stor som två lökar hemma. Jag försöker köpa mest "Organic food" ekologiskt trots student budgeten, åtminstone när det gäller kött och kyckling, detta då jag blivit avskräckt efter ha gjort ett projekt i skolan om den stora mängden antibiotika som används i livsmedel här i USA Urk
. After a few years in the U.S I am
still So fascinated of what food I can find in the grocery stores here.The other day I had to get an onion for a recipe and since I used a Swedish recipe it said "1 onion", I had to change that a little bit since the onion was two times as large as compared to the ones back home. I usually try to buy mostly organic food, especially when it comes to meat and chicken. This is because I am well aware of the huge antibiotic consumption in the industry, it makes me so sad.