I said no valentines


Jag och M var båda busy på denna V day.. Jag har blivit väldigt kontroversiel kring denna dag dock.. Men en mysig brunch på ett fantastiskt ställe blev det på lördagen.
 

När staden sover

 
 
Nu blir det snack om min svorumsvy! Här bor jag på 19e våningen, det ni ser är Downtown Minneapolis, inte den vackraste vinkeln av staden kanske(alla skyskrapor syns inte) men jag ska inte klaga.  Nu är klockan efter tolv, då släcker de de stora ljusen på de flesta utav skyskraporna, då är det också dags för mig att sova. Det har varit lite svårt att vänja sig pga allt ljus, ja ni kanske ser att det inte är speciellt mörkt .. Men vilket också påminner mig om en Svensk Sommar ♥ Däremot var det längesen jag såg en stjärnklar himmel, den existerar inte här i staden.. Men jag trivs av att vakna upp till detta, det får mig att bli påmind om vart jag flyttat till..

Att bli utan Iphone

Det blev tyst här och jag har nog brytit mitt löfte. Det har varit mycket flytt stress de senaste två veckorna, lite deppig blev jag nog när det var dags för min iphone att ge upp... Vilket var en tidsfråga, men efter några dagar så känns det faktiskt helt okej, jag kollar aldrig min telefon, vid middagar, när jag vaknar, i skolan... Ja ni vet? jag tänkte härromdan "vad gjorde jag innan min smartphone?" Jag klarade mig nog rätt bra, men ja alla håller väll med om att det är ett behov vi har skapat. Däremot så känner jag ett läskigare behov här borta, långt hemifrån... Vi får se hur det går. Jag får helt enkelt ta bild med min Kamera nu framöver, Fotografering som jag brukade älska, tills iphone behovet tog över. Ha ha. 
Här kommer några bilder ifrån flytt och annat... Instagram bilder. Som ni ser har vi en otroligt fin utsikt från vår lägenhet, är jätte nöjd! den i mörkret är ifrån mitt sovrum, kommer lägga upp lite bättre bilder sen. 
 
1. Hejdå lägenheten. 2. Utsikt ifrån nya soffan i vardagsrummet. 3. Sovrumsview. 4. Fick en blomma av MR. 5. SuperBowl Sunday!!!