instamoments

1. En sista frukost med fina Tiffany som nu lämnat Minnesota. Snyft... 2. Steve Aoki, UNDERBART 3. Steve Aoki på club Epic. 4. Mall of America har börjat med sin julskyltning... 5. Veterans Day = flaggdag och i bakgrunden kan MR's kontor Carlson Towers skymtas. 6. Mina ekorr vänner och jag hade möte i parken. 7. Jag och Hannah! 8. American Swedish Institute har börjat med lösgodis(!!!!) lycka för oss tokiga utlandssvenskar. 9. Deras fina påsar. 10. Sist med inte minst, utsikten ifrån min nya lägenhet som jag flyttar in i med en Svensk tjej i Februari, jag vill flytta in nu nu nu nu. 
 
 
 
 
 


 
 

Minnesota Vikings!

I Torsdags hamnade jag på en Amerikansk Fotboll's match igen, Minnesota Vikings - Washington Redskins, detta var dock min första NFL serie match, vilken stämning och vilken match, vann gjorde vi med. Jag trodde aldrig att jag skulle bli ett Football fan som jag numera är... 
 
 

Halloween in the USA

En helg senare tänkte jag att det var dags att upptadera om Halloween här borta, jag firade på Torsdagen dagen till ära.... Halloween är enligt någon oskriven regel under en vecka, redan helgen innan klädde folk ut sig då det var ett stort Halloween event i Minneapolis. Jag och vänner var på en Halloween fest med några Law Studenter sen svängde vi förbi College Barerna, hela campus var proppat med utklädda människor, och ja det var precis lika häftigt som jag minns det var för två år sedan. Det firades hela helgen då min vän Brett även hade en stor Halloween fest på Fredagen. Ja jag älskar denna underbara knasiga amerikanska holiday. Jag hade promt bestämt mig för att ta i lite i år med min utklädnad igenom att hitta en Iron Man kostym, och så blev det! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verkligheten på andra sidan atlanten

    Beslut Beslut... Det känns som jag alltid måste ta dom.. Därmed så kommer jag på mig själv att juste jag bor i USA, och hur sjutton gick det till? För nu lever jag ju här och jag har en vardag här, det är numera höst och kallt, dagarna känns kortare då mörkret faller fortfarande. Men ändå när jag tvingat mig till gymmet i mörkret får jag syn på de gigantiska skyskraporna, och ler.. De får mig ju ändå bli påmind om var jag bor. Kanske blir det jobbigare för vardag som går då jag överallt blir påmind om julen... Julen i sig spelar ingen roll, men att bli påmind om att ens familj samlas, ens vänner.... Och inte jag... Det är då jag ibland tvekar.. Men sen får jag syn på skyskraporna, får tillbaka en A uppsats och höra ett "I love you"... ett skypesamtal... Ja då känns det mycket bättre. Det är också då jag tillåter mig känna så, för tänk här är jag på en plats som jag knappt kände till för tre år sedan.
    Hursom, så har jag lärt mig att peppa mig själv under dessa stunder. Fokus nu är skola med bara ca 6 veckor kvar?? Dags att välja nya kurser, titta framåt, fokusera på nuet, allt samtidigt. Jag letar även ny lägenhet! Jag kommer även upptadera med bilder ifrån Halloween denna helg, vad jag har haft roligt. 

(Insåg precis att jag använt mig av "Indrags format" i den här texten ala College uppsats. HA HA)
Har känt en viss seperationsångest med min Rachel Zoe väst som jag inte fick med mig ifrån Sverige i somras. Jag fick hitta en ersättare, för en lagom studentpeng. Tack Forever 21.


 

Lite NHL


Minnesota Wild - Chicago Blackhawks. 
"Hej vill du med på hockey om 15 minuter?" - Tiffy  "Sure."  Tack tjejer! 
Vinst för Blackhawks, men de vann ju trotsallt stanley cup förra säsongen......