Ajuste Vegas Baby

Jag har tydligen glömt bort att rapportera att jag lever efter äventyret i Nevada. Så Hej här är jag och jag lever. Det var en intensiv helg, men jag är är så nöjd, det är ett märkligt ställe det där Las Vegas och jag skulle väll säga att det räcker med en helg. Det var härligt att känna doften ifrån parken mär jag kom hem tidigt Måndag morgon. I Vegas var det ca 40 grader varmt, men jag njöt av att ligga vid hotellets pool, dricka öl  till DJ'n som spela najs beats som jag inte får höra så mycket av i Minnesota land. Casinos är inte min favorit miljö, den gör mig en aning deprimerad, jag testade att gambla men förlorade cirka 100 kr, jag gav upp, fanns ingen mening med det. Klubbandet är då mer min grej, Martina (som jag inte träffat sen December) och jag drog på Marquee,
 
Världsklass på denna klubb och för att inte tala om musik, vi blev behandlade som superstars, ack har aldrig varit med om det, men vi blev kända som "the blonde twins" vi träffade mångra trevliga människor, och vi somnade runt klockan 5, vilket inte ens är sent i  Vegas land. Sen vaknade vi och drog tillbaka till samma ställe för lite dayclub, (se bilder) där dansade vi i poolen som var aldeles för proppad, och blev vänner med några trevliga män ifrån LA. Senare så mötte vi upp Liz och Ida för äventyr på strippen och på en Cayote ugly bar. Mer detaljer orkar jag inte bidra med.. För ni vet "what happens in vegas......" Däremot bjuder jag på lite bilder. Las Vegas kommer jag åka tillbaka till, det är både i världsklass och i särklass det märkligaste och knäppaste stället som finns, och det borde vara barnförbjudet. 
 
 
Jag och fina tjejer!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

att packa

Tror jag gillar vitt??
 
Jag förstår inte hur mycket man kan hetsa om klädval, jag ska nu packa en liten väska för helgens resemål. Vegas. Jag är inge vidare på att packa. Men då det är 40 grader varmt där borta är det inte så svårt. Tre par klackar och festkläder och några bikinisar räcker nog. Samt lite saker en viss Martina har beställt hem till mig, och ja min vän Martina som jag lärde känna som au pair ska med till Vegas då hon är i LA just nu, så glad!!! 
 
Idag fick även min M ett toppen jobb på Carlson Companies, (Äger alla Radisson hotel och TGI Fridays över hela världen, jobbar även med resor) Han är överlycklig, och jag är stolt och glad för hans skull. 
 
Hade ett presentkort på en skoaffär så fick beställa hem ett par klackar
(eftersom de aldrig finns i min storlek)
 
 
 
 
 
 
 

Tobi

För lång för att vara en top men för kort för att vara klänning....Men visst är den fin? Ifrån tobi.com

Coconutholic

Här sitter jag just och försöker återhämta mig efter all information som jag fick under min nutrition lektion idag... Det var så mycket termer att jag ville gråta. Imorgon blir det att jobba på ett litet ordlexikon. Ja jobba hårt blir det resten av veckan, Torsdag kväll åker jag till Las Vegas och kommer hem Måndag runt 6 på morgonen, jag har min första Exam den måndagen, samt en uppsats. Uppsatsen måste bli klar innan Torsdag. Yes. I Nutrition har vi idag nött carbohydrates, åhh ni som försöker på er Hög protein dieter, försök snälla få i er lite Kolhydrater, jag blir lite rädd över vad som kan hända med kroppen om man inte får i sig sig tillräckligt med kolhdrater. Bättre att äta Quinoa och Bulgur än ingenting alls speciellt om man vill bygga muskler. 
 
Något jag numera försöker bojkotta är läsk, jag har fallit för Kokosvatten, det är lite små dyrt, men jag försöker köpa det när de är på Sale. Det är nomnom, och jag tycker det är i princip lika gott som Light Cola.
 
 
 
 
 
 

...

Helgen då! I Fredags blev det först Mall Of America hela dagen, Ida som var Au Pair efter mig i min fd värdfamilj är här och hälsar på med sin syster, så jag och Anna (au pairen som är nu) var och shoppa. Lite lustigt att vi tre olika au Pair "Generationer" umgick men så skoj. Sen körde jag Bf med vänner till en NE Minneapolis för barhäng, jag fick med min vän Hannah som tur var. I Lördags blev det födelsedagsmiddag för Liz som fyllde 21! Stor grej här!! sen gick hon jag och Ida ut i downtown. 
 
1. Froyo! 2. Jag och Max åt musslor, något jag har fallit för och lärt mig tycka om, men dessa smakade lite för mycket hav. Tar gärna emot recept/tips på hemlagade. 
3. Jag Liz och Ida.
 
 
 
 

hej skola är kul

I Måndags började mina sommarkurser, jag tar en Nutrition kurs i class på Måndagar från 5.30 PM- 8.15.PM, sen communcation and Gender som är online. Jag blev helt tagen av hur intressant Nutrition kursen var! så otroligt intressant. Läraren är också fantastisk och hon har så otroligt mycket erfarenhet och historier att berätta. Jag tänker väldigt mycket på vad jag stoppar i mig, är väldigt mån om min kropp, detta pågrund av att jag inte klarar fet mat/socker och laktos. Men nu kommer jag kunna lära mig varför saker är som det är och varför man just ska äta rätt.  Något som jag kanske kommer använda mig av här i bloggen med. Tex folk tvättar bilar och golfklubbor med Coca Cola, och vi häller i oss aldeles för mycket av sånt, det låter ju livsfarligt.. sjukt... Men då råkar också Light läsk vara min last... 
Sitter och jobbar med min online kurs nu, den innehåller mycket personliga reflektioner, och eftersom det är mycket politiskt i det så tänker jag inte nämna så mycket mer om det i detalj, men det finns ju trotsallt en anledning till att jag tar kursen då jag fått intresse för genusvetenskap. 
 
Det kanske skapar en förvirring om vad jag håller på med här borta, dessa ämnen har ju just nu inte alls något att göra med det jag vill ta examen i!? Vilket jag själv kommer på ibland.. Men det jag sen vill ta examen i har att göra med "social responsibility" därmed försöker jag inrikta mina grundkurser på just det spåret, men självklart de ämnen som jag också tycker är intressanta.
 
Idag har jag även varit på Massage igen, med arom oljor, mycket nöjd, men nu är jag stel i ryggen, men vad underbart det är med vardagslyx (not inget man har råd som student... Jag fick presentkort utav pojkvän)
 
1. Min bok 2. Sushi Wedensday på lokala matbutiken, de har en egen "sushi man" så den är aldeles färsk och kostar bara 5 dollar (ca 40 kr) på Onsdagar. 3. Dagens skyline bild, täckt av dimma.. 
 
 

Aj

Juste titta vart jag ska om en vecka.

June

Lite dåligt med updates här, förra veckan blev det dåligt med sömn pga åskvädret, jag har aldrig varit åskrädd men här är vädret så extremt pga den exotiska värmen. Det låter som att världen ska gå under. Tur var så har vi iallfall klarat oss ifrån Tornados. M och jag var ute vid Lake Calhoun, så kom det världens åskväder över oss, med Regn och Hagel. Det gjorde ont. 
 
Spenderade helgen hemma hos Brittany då hon fyllde 23, jag hon Fannie var ute på en bar i Fredags, blev sen god mat och tårta på Lördagen, mys. 
 
1. Genomblöta... 2. Brittany's 1D tårta. 3. Fannie, Brittany. Resten: haha