Minnesota Love

1. BBQ hos brett och häng på taket. 2. Pool mys med barnen ute i White Bear Lake. 3. Pool. 4. Lördagens Party bus gäng. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am Pride

För några veckor sedan så var det Minneapolis Pride Festival precis i Parken utanför min lägenhet, gick man utanför min dörr så var man där. Något som i år var extra hypat då Same Sex Marriage gick igenom tidigare i våras, jag följde faktiskt debatten online, mycket intressant och väldigt olika motargument en vad som finns i Sverige. Hursomhellst så är Homosexuella välkomna att gifta sig ifrån 1 Augusti. Detta har hyllats igenom att en bro som vanligtvis har blått ljus, istället haft regnbågsfärger, det har satts upp regnbågsflaggor osv, jag får gåshud när jag tänker på det att något sånt här gått igenom. År 2011 blev Minneapolis utsedd att vara "the gayiest city in America" Nu hoppas jag att detta sprider sig. Mr M och jag gav oss iallfall ut i parken för att vara "pride" snacka om att han fick uppmärksamhet, hihi. 


(Några av bilderna är tagna med mitt 50 mm, kanske syns, Hejgemigettnyttzoomobjektiv) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy 4th

Oj här var det dåligt upptaderat, jag har nog varit lite lat senaste tiden. Har varit lite ensam på dagarna alla jobbar ju, och några studentkompisar är i Sverige. Men nu äntligen på Usa's nationaldag kom Sofia tillbaka jag och hennes pojkvän hämtade henne på flygplatsen, sen åkte vi till deras kompisar vid en sjö med en jätte hus, var så himla fint och en hel perfekt dag/kväll med grillning, bad, jätte beerpong och öl. Avslutades med fyverkerier, bonfire och en farlig båttur. Är det något Amerikanerna kan så är det att fira! 
 
 
 
 
På Fredagen var jag och Hannah på äventyr och träffade en massa nytt folk. bra kväll!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swedish American Midsommar

Jag var lite smådeppig då det var Midsommar, jag bara älskar att umgås med mina vänner och familj denna dag, helt klart min favoritdag på hela året. Hursom så får det tas igen nästa sommar. Jag umgicks dagen till ära med min man på förmiddagen som fyllde 23 år (han fick Franz Ferdinand biljetter utav mig!) sen med lite Amerikanska kompisar på kvällen med Beerpong och häng.... tills stormen kom, ja stormen som gjorde att Hannah's tak sprack, och som slog ut el i större delen av Minnesota i flera dagar... Jag klarade mig, men låg lite träd här och där utanför min byggnad, blixten hade även slagit ner i ett träd framför byggnaden. På lördagen fick jag med tre vänner för att åka norrut till Scandia's Gammelgarden för lite Amerikansk/Svensk midsommar firande. Det blev mat och dans runt midsommarstången, ok en aning komiskt blev det eftersom det mestandels bestod av Amerikaner, och ingen visste vad de gjorde, men vad vi skrattade. Träffade även på lite andra Svenskar, så det var min dos utav midsommar, nöjd. 
 
1. Gammelgarden, 2. Jordan, Alex, Hannah och jag.